Han

Nou . . . dag allemaal

Han Brugmans

Op mijn website wil ik je van harte kennis laten maken met het middeleeuws centrum van de prachtige stad Amersfoort.
Na mijn verhuizing van de veluwezoom, waar ik jarenlang natuurgids was, is mijn hart gestolen door de fantastische sfeer in Amersfoort.
Ik was zielsgelukkig dat ik een aantal jaren geleden de gelegenheid kreeg om de opleiding tot stadsgids bij het Gilde Amersfoort te doen.
Met veel plezier laat ik zowel inwoners van Amersfoort als gasten van de stad kennis maken met onze goedbewaarde monumenten. De stad vertelt ongelooflijk prachtige verhalen. Het is de kunst van de goede gidsen om die verhalen tot leven te brengen tijdens een stadswandeling in Amersfoort.

Stadswandelingen in Amersfoort
Elke dag van het jaar bieden onze gidsen van Gilde Amersfoort stadswandelingen aan. Weer of geen weer . . . er wordt altijd gewandeld. De gidsen zorgen er voor dat u een bijzondere ervaring krijgt en met veel plezier aan Amersfoort terugdenkt.
Lees hier meerover de stadswandelingen in Amersfoort.

Torenbeklimming
Mijn hart gaat vooral uit naar de Onze Lieve Vrouwetoren in Amersfoort. Een niet te missen monument in de stad, dat reeds van verre zichtbaar is.
Hoe het komt weet ik niet, maar ik weet dat veel mensen met mij het ’thuisgevoel’ delen als ze weer richting huis gaan en aan de horizon onze toren zien opdoemen.

Ik nodig iedereen uit om met mij een van de torenbeklimmingen Torenbeklimming Amersfoort te doen. U krijgt een echt zeer bijzondere ervaring op de 2e hoogte vrijstaande kerktoren in Nederland.
Als torengids vind ik het een eer om u een aantal bijzondere dingen aan te wijzen.

Nou . . dag allemaal

Een beetje een ‘rare’ titel hè.  Het klinkt aan de ene kant als binnenkomen in een ruimte met veel mensen, die je niet allemaal een handje geeft. Aan de andere kant is het een afscheid.  En dit deel van mijn website wijd ik aan het afscheid dat ons op enig moment allemaal wacht.
Het is een combinatie van filosofische en praktische gedachten. Ik verzamel een aantal praktische tips, checklists en informatie over het zo fijn mogelijk oud worden en leven.
Omdat ik niet weet wie deze site bezoekt en omdat ik weet dat niet iedereen ongevraagd met deze zaken geconfronteerd wordt, heb ik die informatie op een afgesloten deel van mijn website geplaatst.
U kunt bij mij de inloggevens opvragen.

 

Deze inhoud is alleen toegankelijk voor leden van deze site. Als je een bestaande gebruiker bent, log dan in. Nieuwe gebruikers kunnen zich hieronder aanmelden.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld
error: Content is protected !!