Han

 

Je kunt aan mijn foto wel zien dat ik niet echt meer als ondernemer werk. Die mooie tijd van het ontwerpen en bouwen van software voor kleine ondernemers ligt achter me.
Toch blijf ik nog volop actief – ook met het ontwerpen en af en toe bouwen van websites met WordPress.
Ik doe dat  omdat ik graag mensen help.
Het is geweldig als kennis en ervaring van senioren gemengd wordt met het enthousiasme en inzicht van jonge mensen. Voor mijn inkomsten ben ik niet afhankelijk van dit werk. Integendeel… vaak werk ik gratis of bijna voor niets.
Mijn klantenkring beperk ik tot een kleine kring van aansprekende mensen die op hun eigen manier vechten om met hun kennis en kunde de wereld mooier en fijner te maken.
Mijn tips en adviezen deel ik gratis met iedereen.

Veel ervaring
Al meer dan 20 jaar ben ik betrokken bij het automatiseren van processen en het voornaamste dat ik daar heb geleerd is dat niet de processen het belangrijkste zijn.
Het zijn de mensen die met de processen moeten werken óf er profijt van moeten hebben.
Mijn kennis heb ik vergaard in zeer veel en langdurige contacten met zowel de kleinste ondernemers als met de grootste organisaties.
Mijn belangstelling is altijd uitgegaan naar de mevrouw of mijnheer die met onze software moest of wilde werken. Hun beleving was belangrijker dan die van de programmeurs.
Aan het eind van mijn carrière bied ik mijn kennis en ervaring aan aan organisaties die bewust beter zijn om de wereld mooier te maken.
Ik durf te zeggen dat ik uitblink in de ondersteuning van ondernemers die net als hun concurrenten op dezelfde kleine markt opereren. Ik vind altijd een andere weg om je te onderscheiden.

Niet zó duur
Het is belachelijk en schandalig hoe veel geld software ontwikkelaars vragen voor hun producten of diensten. Daarbij is het ook nog vaak zo dat de meeste producten niet (altijd) goed werken.
Het productieproces van software is vaak een kwestie van kopiëren en plakken. Tien tellen werk.
Een kleine groep klanten wil ik nog graag ondersteunen en begeleiden in de opzet van hun website. Ik doe dat voor een tarief waarvoor de ‘echte’ websitebouwers hun bed niet uitkomen. En zoals gezegd… vaak doe ik het gratis voor organisaties waarbij ik een goed gevoel krijg.

Als je wat hulp kunt gebruiken, dan mag je altijd even contact met me opnemen.
Ik wens je in ieder geval veel nieuwe klanten en een groeiende omzet.